УКР РУС
+380 XX XXX XX XX

График работы call-центра:
Пн-Пт: с 9:00 до 18:00
работаем без перерыва

Заказы на сайте принимаются
круглосуточно
 

Диплом на дерев'яній основі з нанесенням на металі

Компанія "УкрКубок" пропонує Вам замовити якісні Дипломи на дерев'яній основі (підкладці) у Києві та по всій території України. Виготовлення дерев'яних дипломів у нашому виконанні Вам обов'язково сподобається!

Диплом або сертифікат на дерев'яній основі нами проводиться з нанесенням тексту, логотипу прямо на металі. Ви можете вибрати необхідний розмір диплома. Чим більше за площею диплом, тим він дорожчий. Так само, у Вас є можливість вибрати металеву пластину для диплома. Вона буває під колір золота або срібла.

Дерев'яний диплом може бути прикріплено на стіну або може бути поставлений на плоску поверхню за допомогою підставки для диплома з дерева, яку можна купити у нас. Дипломи на металі на замовлення є дуже популярним видом нагородної продукції. Диплом можна подарувати на Весілля, на День народження, на ювілей або інше свято. Так само, диплом на дерев'яній підкладці можна використовувати в бізнес-сфері: сертифікати, офіційні документи, вітання та інші документи будуть виглядати солідно з нанесенням на металі!

Наградные дипломы


                                           нажми, чтобы узнать подробнее...

Будь-яке використання цих матеріалів на інших сайтах або в комп'ютерних мережах забороняється. Права захищаються Законом України «Про авторське право і суміжні права», Законом України "Про Захист від недобросовісної конкуренції", Законодавством України. Попереджаємо, що проводиться відстеження зловмисників і притягнення їх до відповідальності.
Дата публикации 01.07.2016.
Если Вас заинтересовала статья, Вам будет интересно узнать об этих товарах:
Магазин наград в Киеве
Последние отзывы
5
14.02.2024
Щиро дякуємо! Замовлення виконано швидко, з уважністю до деталей. Окрема подяка за відмінне пакування замовлення! Рекомендуємо і будемо звертатись ще до Вас!
5
18.01.2024
Добрий день. Як завжди все якісно та швидко. Дякуємо вашій компанії за роботу.
5
29.12.2023
Дякую, багато років замовляю на Вашому сайті, вартість товару відповідає якості.
5
20.12.2023
Щиро дякую, що змогли оперативну виконати мою нагальну забаганку у найкоротші терміни!
5
11.12.2023
Невимовні слова вдячності за Вашу кропітку працю над нагородами для кращих студентів фізико-математичного факультету КДПУ. Ваші статуетки принесли величезну кількість радості та задоволення їхнім володарям! Ще раз щиро дякуємо ❤️
5
01.10.2023
Дякую за роботу та оперативність! Все на вищому рівні
5
22.08.2023
Дякую за відмінне обслуговування і гарний товар!!!!!
5
09.08.2023
Величезна вам подяка!!! Медальки суперові. За короткий термін встигли зробити)
Лучшие Призы и Награды на Выпускной и Последний Звонок в Школе и Детском Садочке
Лучшие Призы и Награды на Выпускной и Последний Звонок в Школе и Детском Садочке Подходит выпускной? Ищете идеальные награды для выпускного вечера или последнего звонка в школе или в детском саду? Компания "УкрКубок" предлагает непревзойденные призы и награды для самых важных моментов в жизни вашего ребенка!