УКР РУС
+380 XX XXX XX XX

График работы call-центра:
Пн-Пт: с 9:00 до 18:00
работаем без перерыва

Заказы на сайте принимаются
круглосуточно
 

Купити спортивні нагородні Кубки на замовлення в "УкрКубок"

Спортивний Кубок - це основний і самий популярний вид нагороди, що вручається переможцям у змаганнях. Наша компанія і фірмовий інтернет-магазин "УкрКубок" представляє більш 500 видів різноманітних спортивних кубків в Україні! Між собою Кубки відрізняються за багатьма характеристиками.

1. Кубки різняться за тематикою: автомобіль, армреслінг, атрибутика України, бадмінтон, баскетбол, біг, фітнес, бодібілдінг, бокс, боулінг, велоспорт, водний спорт, волейбол, випускник, гандбол, гімнастика, голуби, гольф, дартс, єдиноборства, зірка,картинг, гральні карти, культура, коні, любов, мотоцикл,музика, Ніка, Оскар, плавання, пожежник, риболовля, собаки,стрільба, танці, теніс, важка атлетика, факел, феміда, фігурне катання, футбол, хокей, шахи. Особливим попитом в нашому магазині користуються футбольні кубки, які можна придбати у нас за хорошою ціною. А так само, бувають Кубки універсальними, які підходять під будь-який вид спорту.

Хочеться окремо виділити окремий вид нагород, що користується попитом у Києві та по всій Україні, як Оскар і Ніка. "Оскар"-це щорічна кінопремія, традиційно вручающаяся в Лос-Анджелесі. Церемонія вручення «Оскарів» транслюється в десятках країн у прямому ефірі. Безпосередньо була задумана босом студії MGM Луїсом Б. Майєром в 1929 році. З тих пір правила вручення та голосування постійно змінювалися. «Оскар» є однією з найстаріших регулярних і нині діючих премій у світі в галузі медіа. Регламент вибору переможців неодноразово піддавався критиці, а члени Академії звинувачували в корупції. Незважаючи на це, «Оскар» залишається найбільш престижною кінопремією на планеті. Нагороду Оскар можна купити в нашому інтернет-магазині УкрКубок.

Тепер напишемо про нагороди «Ніка». «Ніка»-національна кінематографічна премія, заснована Російською академією кінематографічних мистецтв. Переможцям премії в кожній номінації вручаються статуетки крилатою давньогрецької богині Ніки. Перша церемонія вручення кінопремії «Ніка» відбувся у грудні 1988 року.

Ніка - у давньогрецькій міфології богиня перемоги, а значить, що нагорода Ніка може вручатися переможцям у різних видах спорту. Зовнішній вид нагороди Ніка виглядає дуже красиво і надихає переможців на нові перемоги! Статуетка Ніка знаходить своє почесне місце в нашому магазині "УкрКубок" і кожен бажаючий може купити в Києві та Україні цю нагороду.

2. Кубки між собою відрізняються по висоті. Зазвичай, середня висота Кубка дорівнює від 20 см до 40 див. Кубки понад 50 см називають високими. Зазвичай, чим вище Кубок, тим вище його ціна.

3. Спортивні Кубки розрізняють за кольором: золото, срібло, бронза. Золото - це 1 місце, срібло - 2 місце, бронза - 3 місце. Однак, можна розділити між командами або гравцями 3 кубка одного кольору, вибравши спортивні Кубки різної висоти і зробити написи на Кубках. Тепер буде чітко зрозуміло поділ на місця для переможців.

4. Крім основного кольору кубка (золото, срібло, бронза), існує поняття "Додатковий колір кубка". В нашому магазині "УкрКубок" можна вибрати спортивні Кубки зі всілякими додатковими кольорами: від червоного, зеленого, синього, до помаранчевого, сірого, чорного і так далі...

5. Так само, багато спортивні Кубки мають місце для Жетона. Жетон - це тонкий металевий значок, який вказує перше, друге, третє місце або тематику змагань: хокей, гімнастика, бокс, важка атлетика, академічне веслування, велоспорт та інше.

6. Наявність ручок у Кубків - це так само є відмінною рисою. Кубок спортивний з ручками зовні є більш привабливим, проте його важко транспортувати. Кубок у вигляді чаші без ручок легко упакувати в коробку меншого розміру.

7. Кубки під замовлення можуть комплектуватися кришкою і без неї. Кришка, в основному, здійснюється з металу в колір Кубка. Рідше зустрічаються кришки під спортивні кубки з пластику.

8. Чаша - це основна частина Кубка. Чаша може бути зроблена зі скла, пластику, але частіше - з металу. Металева чаша Кубка виглядає цікавіше і солідніше!

9. Останнє, на чому слід акцентувати увагу, - це основа Кубка. Основа може бути з пластику, каменю (мармуру і дерева. Добре виглядає як камінь, так дерево. Однак, дерево коштує дорожче. Так само, на основу зазвичай приклеюють табличку (шильдик, шильди), на якій найчастіше написано назву турніру, ім'я переможця, зайняте місце.

На закінчення, хочеться відзначити, що на сайті "УкрКубок", є можливість скористатися зручним фільтром, який допоможе Вам оперативно вибрати серед тисячі спортивних Кубків саме той, який потрібен саме Вам!

Будь-яке використання цих матеріалів на інших сайтах або в комп'ютерних мережах забороняється. Права захищаються Законом України «Про авторське право і суміжні права», Законом України "Про Захист від недобросовісної конкуренції", Законодавством України. Попереджаємо, що проводиться відстеження зловмисників і притягнення їх до відповідальності.
Дата публикации 15.11.2015.
Магазин наград в Киеве
Последние отзывы
5
14.02.2024
Щиро дякуємо! Замовлення виконано швидко, з уважністю до деталей. Окрема подяка за відмінне пакування замовлення! Рекомендуємо і будемо звертатись ще до Вас!
5
18.01.2024
Добрий день. Як завжди все якісно та швидко. Дякуємо вашій компанії за роботу.
5
29.12.2023
Дякую, багато років замовляю на Вашому сайті, вартість товару відповідає якості.
5
20.12.2023
Щиро дякую, що змогли оперативну виконати мою нагальну забаганку у найкоротші терміни!
5
11.12.2023
Невимовні слова вдячності за Вашу кропітку працю над нагородами для кращих студентів фізико-математичного факультету КДПУ. Ваші статуетки принесли величезну кількість радості та задоволення їхнім володарям! Ще раз щиро дякуємо ❤️
5
01.10.2023
Дякую за роботу та оперативність! Все на вищому рівні
5
22.08.2023
Дякую за відмінне обслуговування і гарний товар!!!!!
5
09.08.2023
Величезна вам подяка!!! Медальки суперові. За короткий термін встигли зробити)
Лучшие Призы и Награды на Выпускной и Последний Звонок в Школе и Детском Садочке
Лучшие Призы и Награды на Выпускной и Последний Звонок в Школе и Детском Садочке Подходит выпускной? Ищете идеальные награды для выпускного вечера или последнего звонка в школе или в детском саду? Компания "УкрКубок" предлагает непревзойденные призы и награды для самых важных моментов в жизни вашего ребенка!